​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور قهوه‌ای

نام: عقاب مارخور قهوه‌ای Brown snake eagle
نام علمی: Circaetus cinereus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب مارخور
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های غرب، شرق و جنوب قاره‌ی آفریقا

زندگانی: ۷ تا ۱۰ سال
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تخم (با ۵۰ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار خزندگانی همچون مار و مارمولک، وزغ، پستانداران کوچک، پرندگان و...
رنگ: قهوه‌ای تیره
اندازه: وزن ۱/۵ تا ۲/۵ کیلوگرم، بدن به درازای ۶۶ تا ۷۸ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۶۰ تا ۱۸۵ سانتی‌متر
ویژگی: عقاب مارخور قهوه‌ای پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، دارای نوکی بزرگ و خمیده، پرنده‌ای توانا با بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، دارای پاهایی با پوست کلفت محافظی طبیعی در برابر گزش مارها، همچنین دارای آشیانه‌هایی با ژرفای ۱۵ تا ۳۰ و پهنای ۶۰ تا ۷۰ سانتی‌متر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور قهوه‌ای

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده