جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب متغیر

نام: قوش-عقاب متغیر Changeable hawk-eagle
نام علمی: Nisaetus cirrhatus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: Nisaetus
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های کشورهای قاره‌مانند هند و جنوب شرقی آسیا
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تخم (با ۴۰ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار پرندگان، خزندگان، پستانداران کوچک، قورباغه‌ها و...
رنگ: قهوه‌ای تیره با پاها و چشمانی به رنگ زرد
اندازه: وزن ۱/۲ تا ۱/۹ کیلوگرم، بدن به درازای ۵۱ تا ۸۲ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱ تا ۱/۶ متر (ماده‌ها ۷ درصد بزرگ‌ترند)
ویژگی: قوش-عقاب متغیر یا قوش-عقاب کاکل‌دار crested hawk-eagle پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای تاجی با چند پَر، دُم بلند، بال‌های پهن کوتاه و پاهای کم‌وبیش بلند ولی نیرومند، همچنین دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۳۵ تا ۱۲۰ و پهنای ۹۵ تا ۱۰۵ سانتی‌متر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب متغیر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب متغیر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب متغیر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب متغیر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب متغیر

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده