جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب کوهستانی

نام: قوش-عقاب کوهستانی Mountain hawk-eagle
نام علمی: Nisaetus nipalensis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: Nisaetus
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های قاره‌ی آسیا
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تا ۲ تخم (با ۵۳ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار جوندگان همچون سنجاب و خرگوش، پرندگان همانند کبوتر، مرغ مینا، طوطی، سیاه‌خروس، قرقاول،‌ همچنین جوجه‌تیغی، مار، مارمولک و...
رنگ: قهوه‌ای تیره در پشت و سفیدرنگ با نوارهای قهوه‌ای در سینه و شکم
اندازه: وزن ۲/۵ کیلوگرم برای نرها و ۳ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۶۹ تا ۸۴ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۳۴ تا ۱۷۵ سانتی‌متر (ماده‌ها ۳ تا ۸ درصد بزرگ‌ترند)
ویژگی: قوش-عقاب کوهستانی یا قوش-عقاب هاجسون Hodgson's hawk-eagle پرنده‌ای روزگرد، تک‌همسر، دارای تاجی از چند پَر و نوکی کوتاه و خمیده ولی نیرومند، چابک در گذر از میان شاخه‌های انبوه درختان با بال‌های پهن کوتاه و پاها و دُم بلند، دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۹۰ تا ۱۲۰ و پهنای ۱۸۰ سانتی‌متر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب کوهستانی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب کوهستانی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب کوهستانی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب کوهستانی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: قوش-عقاب کوهستانی

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده