​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب گردن‌قهوه‌ای

نام: غراب گردن‌قهوه‌ای Brown-necked raven
نام علمی: Corvus ruficollis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: گنجشک‌سانان
خانواده: کلاغان
سرده: کلاغ
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: بیابان‌ها، واحه‌ها و نخلستان‌های شمال آفریقا و غرب آسیا
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۴ تا ۵ تخم (با ۲۰ تا ۲۲ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار حشرات، مار و ماهی‌های کرانه‌ی دریا، همچنین لاشه‌ی جانوران، دانه و میوه‌ی گیاهان همانند خرما و...
رنگ: سیاه با درخشندگی بنفش، آبی یا آبی گراینده به بنفش، با سر، گردن و سینه‌ای به رنگ قهوه‌ای گراینده به سیاه، همچنین دارای نوک و پاهایی سیاه‌رنگ
اندازه: وزن ۵۸۰ گرم، بدن به درازای ۵۲ تا ۵۶ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۲۰ سانتی‌متر
ویژگی: غُراب گردن‌قهوه‌ای پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست یا جفتی، ولی در منطقه‌های دارای خوراک فراوان در دسته‌های بزرگ، همچنین پرنده‌ای باهوش و تک‌همسر، دارای نوک و پاهایی نیرومند و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب گردن‌قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب گردن‌قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب گردن‌قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب گردن‌قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب گردن‌قهوه‌ای

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده