جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب جنگی

نام: عقاب جنگی Martial eagle
نام علمی: Polemaetus bellicosus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: Polemaetus
پایندگی: گونه‌ی در دسترس آسیب (EN) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: ساوانا یا گَرم‌دشت‌های کشورهای زیر صحرای بزرگ آفریقا
زندگانی: ۱۲ تا ۱۴ سال
سن بلوغ: ۴ تا ۵ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۲ تخم (با ۴۵ تا ۵۳ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار خرگوش، دُم‌عصایی، ایمپالا، آهو، غزالک، بزمجه، مار، خزندگان، پرندگان و...
رنگ: قهوه‌ای در سر، سینه و پشت و سفید با لکه‌های قهوه‌ای گراینده به سیاه در شکم
اندازه: وزن ۳/۹ تا ۴/۲ کیلوگرم، بدن به درازای ۷۸ تا ۹۶ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۸۸ تا ۲۴۰ سانتی‌متر (ماده‌ها ۱۰ درصد بزرگ‌ترند)
ویژگی: عُقاب جنگی بزرگ‌ترین عقاب آفریقا از دید جِرم (به همراه عقاب طلایی)، از نیرومندترین پرندگان شکارچی جهان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای پاها و بال‌هایی نیرومند و بینایی بسیار خوب (۳ تا ۳/۶ برابر بینایی آدمی)، دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۶۰ و پهنای ۱۵۰ سانتی‌متر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب جنگی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب جنگی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب جنگی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب جنگی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب جنگی

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده