جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب تاج‌دار

نام: عقاب تاج‌دار Crowned eagle
نام علمی: Stephanoaetus coronatus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب‌های تاج‌دار
پایندگی: گونه‌ی در نزدیکی هشدار (NT) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های کشورهای شرقی زیر صحرای بزرگ آفریقا
زندگانی: ۱۵ سال
سن بلوغ: ۵ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۲ تخم (با ۴۹ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار غزالک، موش‌گوزن، میمون، خرگوش، موش، مار، مارمولک، پرندگان و...
رنگ: قهوه‌ی-خاکستری گراینده به سیاه در پشت و سفید با لکه‌ها و نوارهای سیاه‌رنگ در شکم
اندازه: وزن ۲/۵ تا ۴/۱ کیلوگرم برای نرها و ۳/۲ تا ۴/۷ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۸۰ تا ۹۹ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱/۵ تا ۱/۸ متر (ماده‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد بزرگ‌ترند)
ویژگی: عُقاب تاج‌دار یا عقاب تاج‌دار آفریقایی African crowned eagle پرنده‌ای روزگرد، تک‌همسر، دارای تاجی با چند پَر و نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، با توانایی پرواز تا بلندای ۹۰۰ (گاه ۲۰۰۰) متر، همچنین دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۵۰ و پهنای ۱۵۰ سانتی‌متر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب تاج‌دار

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب تاج‌دار

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب تاج‌دار

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب تاج‌دار

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب تاج‌دار

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده