جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب فیلیپینی

نام: عقاب فیلیپینی Philippine eagle
نام علمی: Pithecophaga jefferyi
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: Pithecophaga
پایندگی: گونه‌ی رو به نابودی (CR) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های ۴ جزیره‌ی لوزون، سامار، لیته و میندانائو در کشور فیلیپین
زندگانی: ۳۰ تا ۶۰ سال
سن بلوغ: ۵ سالگی برای ماده‌ها و ۷ سالگی برای نرها
زادآوری: ۱ تخم (با ۵۸ تا ۶۸ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار میمون، خفاش، پوست‌پر فیلیپینی، گربه‌ی نخلی آسیایی، سنجاب، موش، مار، مارمولک، پرندگان همچون جغد و نوک‌شاخ و...
رنگ: قهوه‌ای تیره در پشت و سفیدرنگ در شکم و سینه، با چهره‌ای تیره و پشت گردن و تاج به رنگ‌های قهوه‌ای‌ و کرم
اندازه: وزن ۴/۷ تا ۸ کیلوگرم، بدن به درازای ۸۶ تا ۱۰۲ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۸۴ تا ۲۲۰ سانتی‌متر (ماده‌ها ۱۰ درصد بزرگ‌ترند)
ویژگی: عُقاب فیلیپینی یا عقاب میمون‌خوار monkey-eating eagle پرنده‌ی ملی فیلیپین، بزرگ‌ترین عقاب جهان از دید درازای بدن و بزرگی روی بال، پرنده‌ای روزگرد، تک‌همسر، دارای تاجی با پرهای فراوان و نوکی بزرگ و خمیده، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۱۳۳ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب فیلیپینی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب فیلیپینی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب فیلیپینی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب فیلیپینی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب فیلیپینی

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده