​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب معمولی

نام: غراب معمولی Common raven
نام علمی: Corvus corax
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: گنجشک‌سانان
خانواده: کلاغان
سرده: کلاغ
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی چیبانین (۷۸۱ تا ۱۲۶ هزار سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها، دشت‌ها، روستاها و شهرهای سراسر نیم‌کره‌ی شمالی زمین (اروپا، شمال آسیا و آمریکای شمالی)
زندگانی: ۱۳ سال (دربند تا ۴۴ سال)
سن بلوغ: ۳ سالگی
زادآوری: ۳ تا ۷ تخم (با ۱۸ تا ۲۱ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک، تخم و جوجه‌ی پرندگان، حشرات، نرم‌تنان، همچنین لاشه‌ی جانوران، دانه و میوه‌ی گیاهان، زباله و...
رنگ: سیاه، با نوک و پاهایی سیاه‌رنگ
اندازه: وزن ۰/۷۰ تا ۲ کیلوگرم، بدن به درازای ۵۴ تا ۶۷ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۱۵ تا ۱۵۰ سانتی‌متر
ویژگی: غُراب معمولی یا غُراب غربی Western raven یا غُراب شمالی Northern raven از سنگین‌ترین پرندگان راسته‌ی گنجشک‌سانان، دارای بیشترین پراکندگی بر روی زمین در میان خانواده‌ی کلاغیان، پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست یا جفتی، ولی جوانان در دسته‌های بزرگ، همچنین پرنده‌ای بسیار باهوش و تک‌همسر، دارای بزرگ‌ترین نوک در میان خانواده‌ی کلاغیان به درازای ۵/۷ تا ۸/۵ سانتی‌متر (به همراه غراب نوک‌درشت) و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب معمولی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب معمولی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب معمولی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب معمولی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب معمولی

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده