جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای سان‌استبان

نام: چاکوالای سان‌استبان San Esteban chuckwalla
نام علمی: Sauromalus varius
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: خزندگان
راسته: پولک‌داران
زیرراسته: مارمولک‌ها
فروراسته: ایگوآناسانان
خانواده: ایگوآنایان
سرده: چاکوالا
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی کرتاسه‌ی پسین (۱۰۰/۵ تا ۶۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جزیره‌ی سان‌استبان کشور مکزیک در شاخاب کالیفرنیا
زندگانی: ۱۱ تا ۲۵ سال
سن بلوغ: ۲ تا ۳ سالگی
زادآوری: ۵ تا ۱۶ تخم (با نزدیک به ۵۰ روز زمان ماندن در تخم)
خوراک: بیشتر گیاهان همچون بوته‌ی قطران، کاکتوس موم‌انجیر استوانه‌ای، برگ‌ و میوه، گاهی حشرات و...
رنگ: خاکستری با لکه‌های قهوه‌ای گراینده به زرد تا زرد
اندازه: وزن ۱/۴ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۶۱ سانتی‌متر، دُم به درازای ۱۵ سانتی‌متر
ویژگی: چاکوالای سان‌استبان بزرگ‌ترین گونه‌ی خانواده‌ی چاکوالا، جانوری روزگرد، دارای بدنی باریک، دُمی بلند و اندامی پوشیده از پولک و...

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای سان‌استبان

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای سان‌استبان

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای سان‌استبان

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای سان‌استبان

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای سان‌استبان

۵
از ۵
۹ مشارکت کننده