جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای معمولی

نام: چاکوالای معمولی Common chuckwalla
نام علمی: Sauromalus ater
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: خزندگان
راسته: پولک‌داران
زیرراسته: مارمولک‌ها
فروراسته: ایگوآناسانان
خانواده: ایگوآنایان
سرده: چاکوالا
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی کرتاسه‌ی پسین (۱۰۰/۵ تا ۶۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: بیابان‌های سونورا و موهاوی در جنوب غربی آمریکا و شمال غربی مکزیک
زندگانی: ۱۵ تا ۳۰ سال (دربند تا ۶۵ سال)
سن بلوغ: ۲ تا ۳ سالگی
زادآوری: ۵ تا ۱۶ تخم (با نزدیک به ۵۰ روز زمان ماندن در تخم)
خوراک: بیشتر گیاهان همچون بوته‌ی قطران، کاکتوس موم‌انجیر استوانه‌ای، برگ‌ و میوه، گاهی حشرات و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به زرد با لکه‌های قهوه‌ای تا سیاه برای نرها و قهوه‌ای با لکه‌های سرخ تیره‌ی پراکنده برای ماده‌ها
اندازه: وزن ۹۰۰ گرم، بدن به درازای ۵۱ سانتی‌متر
ویژگی: چاکوالای معمولی جانوری روزگرد، دارای بدنی باریک، دُمی بلند و اندامی پوشیده از پولک و...

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای معمولی

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای معمولی

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای معمولی

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای معمولی

جانوران مهره‌دار - خزندگان: چاکوالای معمولی

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده